Bodylab

Weight Gainer

Weight Gainer er en kombination af protein samt både hurtige og langsomme kulhydrater. Kulhydraterne leverer et passende kalorieoverskud mens proteinerne opbygger musklerne.

Kulhydraterne kommer fra maltodextrin og sucrose, mens proteinerne er 100 % rent valleprotein (der også er i Whey proteinpulveret).

Pulveret anvendes som supplement til en almindelig sund og nærende kost. Det henvender sig hovedsageligt til sportsfolk, som ønsker at opbygge muskelmasse, og som har svært ved at få de daglige kalorieindtag udelukkende ved hjælp af almindelig kost.

Måltidserstatning og restitution

Weight Gainer kan både bruges som måltidserstatning og til restitution.

Anvendes det som erstatning kan det stå i stedet for et enkelt måltid. Hvis man er på farten, kan det være svært at få tilberedt de nødvendige 5-6 daglige måltider. Her er pulveret nemt at medbringe, og det kan bruges som erstatning for 1-2 måltider.

I forbindelse med restitution indtages pulveret efter træning. Derved indtager kroppen både proteiner og kulhydrater, hvilket giver den optimale udnyttelse af din træning. Hvis kroppen ikke får tilført kulhydrater og proteiner lige efter træningen, risikerer du, at din muskelvæv nedbrydes.

Pulveret kan opløses i vand, juice eller mælk. Det bedste resultat opnås dog en med shaker.

Weight Gainer fås med følgende smag: chokolade, vanilje, banan og jordbær.

Bodylab

Weight Gainer fra Bodylab

Optimer din restitution og muskelopbygning med Weight Gainer i absolut topkvalitet til markedets laveste priser.

Hos Bodylab køber du direkte fra fabrikken til markedets bedste priser. Du sparer 20-50 % og alt leveres i kompromisløs kvalitet. Som fødevareproducent bliver Bodylab udsat for et af verdens strengeste kontrolsystemer. Alle ordrer sendes samme dag. Bodylab får karakteren 5 ud af 5 hos Trustpilot.